Edzőink

loretta-rnd

Szathmári Loretta

szakosztály vezető, edző

"A KVSE lelkes tagja voltam óvodás koromtól egészen felsőfokú tanulmányaim megkezdéséig. Már óvodás koromban elkezdtem versenyezni, és már akkor tudtam hogy felnőtt koromban is ezzel szeretnék foglalkozni. Számos diákolimpiai, magyar bajnoki cím és nemzetközi eredmény fémjelzi tevékenységemet A és B kategóriában. Sportsérülés miatt az élsportot befejeztem és utána 2010-től a Berczik Sára országos bajnokságon folytattam a versenyzést. Ezzel egyidejűleg, középiskolás csapatokat készítettem fel diákolimpiai versenyekre, ahol mindig dobogós helyen helyezést értek el. A város töbszörös "Jó tanuló jó sportolója" cím mellett az "Év embere" címre is jelöltek. Célom, hogy minél több gyermek megismerje és megszeresse ezt a gyönyörű sportot."

gabi-rnd

Kovács Gabriella

tánc és balett óraadó

"Öt éves korom óta táncolok, eleinte hobbi szinten. Tizennégy éves koromban bekerültem a Miskolci Nemzeti Színház egyik musicaljének tánckarába, akkor döntöttem el, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a mozgásformával. Gimnázium után felköltöztem Budapestre, ahol elvégeztem a Budapest Táncművészeti Stúdió színházi táncos képzését, emellett az Art Kingdom Dance Community táncosaként is fejlesztem magam a mai napig. Számos amatőr és profi versenyen értünk el dobogós helyezéseket, beleértve Európa- és világbajnokságokat is. A mai napig aktív résztvevője vagyok nívós fellépéseknek, előadásoknak, és igyekszem folyamatosan bővíteni a tudásom különböző workshopokon, kurzusokon.”

Kovács Zsófia

edző

"Óvodás koromban kezdtem el a ritmikus gimnasztika sportágat, amit a egészen az egyetem elkezdéséig űztem. A KVSE szakosztály tagja voltam mind A és B kategóriában. Több éven keresztül szertornáztam és mazsoretteztem azonban a ritmikus gimnasztika volt a fő sportágam. Mind egyénileg es csapatban is versenyeztem. Hatalmas boldogsággal tölt el a számos érem amiket a sportágnak köszönhetően értem el. Jelenleg rendelkezem egy Sportszervező diplomával, Ritmikus Gimnasztika edző végzettséggel, valamint jelenleg a Testnevelési Egyetem mesterképzéses sportmenedzser szakos hallgatója vagyok. Célom, hogy minél több gyermek megismerje, megszeresse és aktívan folytassa a sportágat.”